Je zou niet de eerste zijn

Als een frisse wind waait Lef Consultants de commerciële energiemarkt over. Dat is in ieder geval het idee. En het lukt ze aardig, want ze bijten zich met liefde vast in nieuwe processen, haalbaarheidsstudies of problematische onderwerpen. Makkelijk praten, maar ook keer op keer bewezen door succesvol afgeronde projecten.

Van kleine handelsvloer naar groot energiebedrijf

Een soepele overgang, zonder losse eindjes. Dat is het streven en dat is wat Lef Consultants waarmaakt. Waardering, positie management en novatie van deals, Lef is dit allemaal meester.

Risicomanagement

Paniek kent Lef Consultants niet. Hooguit gezonde spanning. In het verleden hebben Lef specialisten heel wat situaties naar hun hand weten te zetten. IJzer buigen met bloten handen, dat is het niet. Het gaat om het zorgvuldig inschatten van risico’s die er nu eenmaal zijn, altijd in de geest van het ondernemerschap.

Portfolio management

Inspringen kunnen de consultants van Lef goed, waarbij ze nooit gaan voor vluchtige oplossingen. Verder kijken dan de dag van morgen is tweede natuur geworden als het gaat om klantenbeheer en het beheer van toekomstige of lopende deals.

Windmolenvoorspelling

Nattevingerwerk, maar dan op stevige poten. Optimalisatie van de windmolenvoorspelling, dat handen en voeten krijgt in een transparant model waar je als klant wat mee kunt.

Beheer kleine productie-eenheid

Knopen doorhakken volgens zinvolle gedachtenpatronen, Lef Consultants heeft ze allemaal op een rijtje. Heel goed wetende dat de beste optie, met optimale inzet van middelen, niet altijd de meest logische is.

Lef werkt o.a. voor

Eneco

UCE